tiltott-fesztival-rolunk

Két éve már, hogy a Csíki Sör Manufaktúrát felhelyeztük az erdélyi fesztiváltérképre. 

Arra törekedtünk és törekszünk a továbbiakban is, hogy az itt fesztiválozók minőségi kikapcsolódásban és szolgáltatásokban részesülhessenek.

A nálunk fellépő hazai és nemzetközi előadók, valamint a tematikus napjaink egy egész nyáron át ívelő fesztivál sorozatot alkotnak, egy olyan helyszínen amely ország szinten egyedi.

Gyere és érezd a SZABADSÁG ÍZÉT!

Cím: NR. 575 537285 Románia, Csíkszentsimon

E-mail: fesztival@csikisor.hu

terkep

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nisl odio purus neque commodo arcu arcu at vel. Integer proin elit aenean porttitor tortor nunc pretium sem.

szallas

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nisl odio purus neque commodo arcu arcu at vel. Integer proin elit aenean porttitor tortor nunc pretium sem.

Pretium pretium enim viverra turpis. Urna lectus phasellus praesent pretium sagittis in aenealla massa eu.

tiltott-fesztival-szabalyzat
Kérünk, felejtsd otthon! A Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni TILOS!
gy.i.k.

Offline jegyvásárlási pontok:

Bilete.ro oldalon 

A koncert napján is van lehetőség a jegyvásárlásra, korlátozott mennyiségben. Minden esetben érdemes nyomon követni a hivatalos Facebook oldalunkat, hogy a részletes információkról pontosításokról naprakészek legyetek.

A gyerekek számára 6 év alatt a belépés ingyenes.

Gyerekjegy vásárlására 6 éves kortól lehetséges egészen 14 éves korig. A 14 évet betöltött személyek már nem jogosultak ezen kedvezményes jegy megvásárlására ( a belépésnél ellenőrizzük ezt).

A BLIND PASS jegyek egyetlen egy alkalommal használhatóak fel, ám tulajdonosa dönti el melyik koncertnapon. Az idei koncertnapjaink közül bármelyik lehet a választott nap.

A jegyed ára tartalmazza a belépést a fesztivál területére, a koncerteken való részvételt, gyárlátogatási lehetőséget illetve a tematikának megfelelő aktuális programokon való részvételt (előadások, workshopok stb.)

A Tiltott Fesztivál, mint tudjátok a csíkszentsimoni Csíki Sör Manufaktúrában található meg, amely megközelíthető vonattal, busszal, taxival (függően attól, hogy honnan indulsz). 

Csíkszereda- Csíkszentsimon

Személyvonat : mersultrenurilor

Autóbusz: link: openword

Sörjárat: (hamarosan)

Természetesen igen: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron..

Nem tudsz eljönni a fesztiválra? Sajnos a jegyed nem visszaváltható,  és más koncertnapon sem használható fel, (a Tiltott Fesztivál szabályzata értelmében) de mivel jegyeink nem személyre szabottak, belépődet átadhatod barátodnak vagy bárki másnak.

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat.

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat.

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál tudod átvenni. Érvényes belépővel kell rendelkezned és végig kell menned a check-in folyamaton karszalagod átvételéhez. Csak a csuklón elhelyezett karszalag érvényes. A megrongálódott karszalag érvénytelen.  A már használt karszalagodat nem tudod másra átruházni vagy továbbadni.

A vásárlást követő 24 órában kell megkapnod a visszaigazoló e-mailt. Ha ezután sem érkezik meg, a következő lépéseket javasoljuk:

  • nézd meg a SPAM vagy egyéb, nem elsődleges mappáidat.
  • Ha semmiképp nem sikerül írj egy mailt a fesztival@csikisor.hu email címre ,amely tartalmazza a neved és telefonszámod is.

 

  • gyorsított belépés, VIP területre biztosított belépés, VIP bár, elkülönített VIP mosdók, bíztosított ülőhelyek.
  • korlátlan ital-ételfogyasztás